Tilbagebetalings politik

Tattoo Oles returpolitik

1. Returneringsberettigelse

For at være berettiget til refusion eller ombytning skal du have købt en af ​​de solgte varer på https://tattooole.dk/.

Vores returpolitik gælder i 14 dage efter køb. Hvis der er gået mere end 14 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig refusion eller ombytning.

Varen der returneres skal være i samme stand som du har modtaget den. Den skal være ubrugt og sendes tilbage i original emballage. Er den ikke det, ydes der ingen eller kun delvis tilbagebetaling.

Transportomkostningerne ved ombytning betaler kunderne selv.

Følgende varer kan ikke returneres:

  • Gavekort
  • Varer der er på udsalg

Varer der er bestilt igennem vores dropshipping leverandører følger deres returnerings politik, det vil sige at Tattoo Ole ikke står til ansvar for varer der skal returneres og samtidig at dropshipperne kan have forskellige forhold til hvordan deres varer kan og skal refunderes.

Se herunder vores dropshipping leverandører og deres returneringspolitik.

2. Returproces

Når din retur er modtaget, giver vi dig besked. Pakken og dens indhold vil blive inspiceret, og vi giver dig besked, når returneringen er godkendt eller afvist inden for 5 hverdage.

Hvis returneringen godkendes, sender vi dig penge svarende til købsbeløbet til den betalingsmetode, du har brugt ved kassen.

Hvis du har spørgsmål under returneringsprocessen, er du velkommen til at kontakte os på info@tattoo-ole.dk.

Ved varer bestilt fra dropshipping skal varen returneres til dropshipperen og kunden skal betale fragten af produktet selv.

3. Udvekslinger

Hvis varen, du har modtaget, er beskadiget eller defekt, kan vi arrangere en ombytning for dig. Ønsker du at bytte dine varer, så send os en mail og send dine varer til: Nyhavn 17, 1051 København.

4. Forsendelse

For at returnere et produkt skal du sende os en mail på info@tattoo-ole.dk, og sende dit produkt til: Nyhavn 17, 1051 København.

Forsendelsesgebyrer for returvarer er dit ansvar, og du skal betale for dem. Din ordres forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du har betalt for fragt i din ordre, vil disse omkostninger blive trukket fra din refusion.

Hvis du sender varer til en værdi af over 50 USD, skal du overveje at sende pakken ved at bruge et track&trace-nummer eller købe forsendelsesforsikring. Vi kan ikke garantere, at vi modtager din vare.

Ved dropshipping kan du sende os en mail så hjælper vi dig med at returnere dit produkt hvis muligt.

Hvis du ikke har behov for hjælp kan du kontakte den gældende dropshippingleverandør for at få dit produkt refunderet hvis det stemmer overens med deres politik.

Forsendelse af varer til dropshipping leverandører foregår via deres returneringspolirik som kan findes i sektion 2.

5. Kundeservice

For spørgsmål, support, problemer eller garantikrav, bedes du kontakte os på e-mail på info@tattoo-ole.dk.