Om os

Majbritt "Lille Ole" Petersen

Administrerende direktør Majbritt Petersen er ejer af Tattoo Ole i Nyhavn i København; verdens ældste, stadig fungerende tatovørbutik, hvor hun også er tatovør.

Majbritt kommer fra Færøerne og har været kreativ siden hun var lille og kunne holde en blyant.

Majbritt arbejder ud fra WAUW-teknikken og ikke wow. Hun vil gerne have, at hendes kunst/Tatoveringer har et enkelt forståeligt udtryk, som når man ser en person på afstand, at mennesker og tatoveringen harmonerer og man tænker WAUW og ikke WOW også på afstand, før man kommer tæt på og ser de smukke detaljer . .

Kunsten og designs vi laver i butikken er det der inspirerede os til at lave en webshop. Konceptet handler om kunst og design, og det er ikke alle, der ønsker at blive farvet. Nu er det muligt at bære en tatovering på dit outfit uden at få en.

Tjek vores tatoveringsstudie her

Gå til shoppen

Fra tatovering til kunstdesign

Tattoo Ole Nyhavn 17 illustration

Tattoo Oles koncept handler om at bringe kunst og design til at passe mennesker og at lave tøj, som er unikt, som ingen har set før. Vores kunst er strengt håndtegnet, og vores design er vores eget. Har du ønsker til et design, kan vi sikkert lave det til dig og sætte det på et af vores tilbehør.

Hvis du er interesseret i vores kunst, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Vores kunstnere